Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Fora de termini d'inscripció

CURS D’INSTRUCTOR D’EXCURSIONISME 2021

Imagen

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoca un curs d’Instructor d’Excursionisme pels propers mesos d’octubre del 2021 a febrer del 2022.

L’instructor és la figura que realitza les tasques formatives i a la vegada organitza, dirigeix i controla les activitats de muntanya que es fan a l’entitat excursionista. 

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones, que ja siguin Monitors o instructors d’altres especialitats i que vulguin realitzar aquestes tasques a les entitats i clubs excursionistes adherits a la FEEC, a més, ja han hagut de superar les proves d’accés al curs.

L’objectiu d’aquesta formació és donar coneixements i eines a l’alumnat perquè un cop acabada pugui desenvolupar aquestes funcions com a Instructor en el si de l’entitat.

A continuació es presenten els detalls d’aquesta convocatòria:

Requisits d’accés:

Calendari del curs:

El calendari del curs es publicarà al web de la FEEC amb totes les classes presencials, online i e-learning amb treball per fer a casa.  Aquest començarà el 23 d’octrubre de 2021 fins el 16 de gener del 2022 amb 5 caps de setmana presencials.

El calendari pot ser subjecte a algun canvi.

Durada del curs: el curs té una càrrega lectiva de 100 hores lectives aproximadament. Un cop finalitzat i superat el curs cal fer 90 hores de pràctiques.

Places: Hi ha un màxim de 24 places i el mínim per fer el curs és de 8 inscrits.

Lloc: Els llocs on realitzaran les sessions teòriques i les sortides pràctiques es comunicaran als inscrits al web de la FEEC, juntament amb el programa detallat.

Preu d’inscripció: 290 €. El dia màxim per fer la inscripció ésl’1 d’octubre de 2021 i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament.