Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

XIII Caminada Popular 4000peus Collbató

Imagen

- Data: 24 d’octubre de 2021

- Lloc de trobada: plaça de l’Era, COLLBATÓ

- Sortida: progressiva, entre les 7:30 i les 8:30

Aquest 2021 es celebrarà la tretzena edició de la Caminada Popular Collbató, organitzada per 4000PEUS.

Com cada any, us convidem a participar-hi en aquesta caminada popular, que es realitzarà el dia 24 d’octubre de 2021.

Aquesta tretzena edició es podrà finalment celebrar, després de les incerteses a causa de la pandèmia del COVID-19. Esperem que la pugueu gaudir, sempre amb seguretat.

Malgrat això, i en funció de la progressió de la pandèmia i les reglamentacions vigents, l’Organització es reservarà el dret de modificar les condicions de participació, la data, o fins i tot la cancel·lació de la caminada. 


RECORREGUTS:

ATENCIO!! Els recorreguts han variat una mica respecte altres anys. Consulteu els mapes.

- El recorregut voreja el vessant sud de la muntanya de Montserrat, amb dues opcions: una fàcil, i l’altra una mica més difícil.

- El recorregut llarg, de 24 Km, comença a Collbató, abans del cementiri es desvia cap el Casalot, passa vorejant la muntanya fins darrera la Vinya Nova, després les masies d’El Castell i Can Salces, puja pel camí del refugi i pel torrent de La Diablera fins al Coll de Guirló (punt més alt del recorregut), i arriba a Can Massana. La tornada es fa pel camí de les Batalles, Can Salces, El Castell, Can Jorba, La Vinyanova i per la pista fins a Collbató. El desnivell absolut és de 423 m, la dificultat és mitjana, sense dificultats per a excursionistes en forma (és mitjana, una mica llarga)Temps estimat, 3-4 hores.

 

- El recorregut curt, de12 Km, comença a Collbató, abans del cementiri es desvia cap el Casalot, passa vorejant la muntanya fins darrera la Vinya Nova, després per les masies d’El Castell i Can Jorba, La Vinyanova i per la pista fins a Collbató. El desnivell absolut és de125 m, i és fàcil, apta per tothom. Temps estimat, 2-3 hores

El recorregut voreja el vessant sud de la muntanya de Montserrat, amb dues opcions: una fàcil, i l’altra una mica més difícil.

 

 

PREUS:

* major 14 anys o adult no soci 4000peus (no federat) = 15 €
* major 14 anys o adult soci 4000peus (no federat) = 13 €
* 14 anys o menor (no federat)  = 11 €
* major 14 anys o adult no soci 4000peus (federat) = 11 €
* major 14 anys o adult soci 4000peus (federat) = 9 €
* 14 anys o menor (federat) = 7 €

Podeu consultartota la informació a 4000peus.wordpress.com