Tornar al llistat d'inscripcions obertes

Preus

Federat

Inscripcions

Documents tècnics

VIIIa MILANYADA - 2021

Imagen

El proper 31 d’octubre de 2021 el Club Excursionista de Ripoll i l’Ajuntament de Vallfogona de Ripollès organitzen una nova edició de la Milanyada.

És una caminada no competitiva que vol donar a conèixer els camins i els paisatges de la vall i de la serra de Milany- Santa Magdalena.

Hi ha dos recorreguts: un de 14km i un de 23km.

És fa tram comú pujant per la Tosca i el torrent de la Masica. Enfilem pels Plans de Ginebret fins al Pla del Tabac on ens espera l’esmorzar. Per la carena es continua fins al Collet de l’Amorriador on es parteixen els dos recorreguts.

Els de la curta continuen pel Pla de la Bronza fent carena fins al collet de Milany on baixen pel GR3 per les Artigues i la Portella al poble.

Els de la llarga segueixen el GR3 ja dins del terme de Vidrà fins als Plans del Coll, on agafen la pista fins al coll del Forn i el Barretó. Allà seguim el corriol que ens porta fins al mirador del Morro del Quer, una penya amb vistes a tot el terme de Llaés amb el castell i els principals masos a sota. Es segueix fins a la casa de Milany i enfilem a la carena on trobem el GR3 i baixem per les Artigues i la Portella al poble.


Localització: Zona esportiva municipal de Vallfogona de Ripollès

Preus:

- Federats FEEC: 8€

- No Federats FEEC:9.5

- Opció llicència temporal : 3.70€ amb llicència inclosa.

- El mateix dia us podeu inscriure a un preu únic 13€ per tothom.


Podeu consultar més informació a la pàgina web de l’entitat organitzadora: 

http://milanyada.blogspot.com/